Programació d'Activitats Municipals

A continuació trobareu tota la informació necessària per poder participar a les activitats municipals que oferim a través de la xarxa de Casals de Barri.

A més també trobareu un seguit d'informació que pot ser del vostre interés, tal com; l'ordenança de preus públics, les mesures de protecció contra la Covid o les respostes a les preguntes freqüents que al llarg dels anys ens heu anat consultant, entre d'altres.

A més aprofitem aquestes canal de comunicació per donar-vos les gràcies per participar de les activitats que organitzem i ser part viva d'aquesta ciutat.

PROGRAMACIÓ

Podeu consultar l'oferta d'activitats municipals d'aquest 1er trimestre del Curs 2021-22 a partir de dos formats; PDF o Web*. Vosaltres triau:

* Al format WEB trobareu un filtre que us pot ajudar a trobar l'activitat que desitjau.

OBRIM PORTES

Els Casals de Barri reprenem la nostra activitat d'atenció al públic el pròxim dia 6 de setembre. Amb els horaris que a continuació detallem i fins el 15 de setembre.

CB SANTA CATALINA

de dilluns a divendres

de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 21.00h

CB S'ESCORXADOR

de dilluns a divendres

de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 21.00h

CB SON GOTLEU

de dilluns a divendres

de 9.30 a 13.15h i de 16.00 a 20.30h

CB SON COTONER

de dilluns a divendres

de 16.30 a 21.00h

CB PERE GARAU

de dilluns a divendres

de 16.30 a 20.30h

CB SANT AGUSTÍ

de dilluns a divendres

de 17.00 a 21.00h

CB SON ESPANYOLET

de dilluns a divendres

de 16.30 a 21.00h

CONSULTA DE LA PROGRAMACIÓ I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

El dia 10 de setembre es publicarà la programació d'activitats municipals dels casals de barri per al 1er trimestre del crus 21-22. La publicació es realitzarà en aquesta plana web a les 14h del divendres dia 10, a la web municipal i a les xarxes socials dels casals de barri.

Important!

Abans de l'inici de les inscripcions recupereu les vostres dades d'accés a la plataforma d'inscripcions (usuària o usuari i contrasenya). Si encara no teniu un perfil creat, el podeu crear fàcilment a la plataforma a partir del dia 6.

http://inscripcions.casalsdebarri.cat/

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

  • El criteri de preferència serà per rigorós ordre d’inscripció a la plataforma informàtica.
  • Es permet la inscripció inicial a un sol taller per persona, del dia 15 al dia 19 de setembre. A partir del dia 20 de setembre, a les 9:00, la plataforma d’inscripcions permetrà acumular més inscripcions per persona, a un o més casals. 
  • Una persona pot realitzar inscripcions per a altres persones, vinculades a l’usuari des d’on es realitzin (correu electrònic).
  • La confirmació de la inscripció implica l’acceptació del Reglament de Casals de barri i de les condicions que s’estableixin per a cada activitat i cada casal (horaris, materials, mesures de seguretat relacionades amb el COVID-19...). 
  • Les persones que vulguin realitzar inscripcions, es podran donar d’alta en el servei a partir del dia 6 de setembre, encara que no podran realitzar inscripcions fins a l’obertura del termini que s’hagi establert. 

 

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ

S’estableixen dos procediments per a dur a terme les inscripcions:

  • Realització d’inscripcions online, directament realitzat per la persona interessada o persona a qui autoritzi, accedint al programa d’inscripcions a través d’internet. 
  • Realització d’inscripcions presencials, al casal de barri elegit.

Ateses les mesures de protecció que cal prendre en la situació actual, es prioritza la realització d’inscripcions online. 

Inscripcions online:

Les inscripcions online es podran realitzar a partir del dia 15 de setembre;

  • A les 9.00 h per a les activitats programades als casals de barri de S’Escorxador, Santa Catalina i Es Jonquet 
  • A les 17.00 h per a les activitats programades als casals de barri de Son Cotoner, Pere Garau, Son Gotleu, Sant Agustí, Son Espanyolet i Son Espanyol.

Accedint al següent enllaç:  http://inscripcions.casalsdebarri.cat/ 

En cas de no disposar de l’equip informàtic o smartphone necessari per a accedir al programa, es podrà acudir als casals de barri de S’Escorxador, Santa Catalina i de Son Gotleu per a realitzar inscripcions online en els ordinadors d’autoconsulta. No s’assignarà torn per cita prèvia, sinó que caldrà fer cua, mantenint la distància de seguretat pertinent. S’aconsella a totes les persones que tinguin altres mitjans que evitin aquesta opció, per evitar cues i aglomeracions. 

Inscripcions presencials: 

Per a realitzar les inscripcions presencials, caldrà demanar cita prèvia al casal de barri elegit a partir del dia 14 de setembre; per correu electrònic o per telèfon en l’horari habitual del casal triat. 

Les cites s’assignaran per ordre d’arribada de les peticions.

HORARIS