Alicia Ortega

Tinc 39 anys i soc Llicenciada en Belles arts, mare i també instructora de Hatha Ioga, Ioga prenatal, Ioga hipopressiu i Mat Pilates.
El meu interès pel Ioga va començar en 2004 durant una beca Erasmus a França. Des de llavors vaig prosseguir la meva pràctica a través de llibres i centres de ioga en diverses parts del món (València, Irlanda, Sud-amèrica...).
En 2005, mentre vivia a Irlanda, vaig decidir anar a l'Índia a formar-me i practicar durant uns mesos. Allí vaig començar a ensenyar durant un voluntariat.
En tornar a Dublín vaig prosseguir la meva formació en Ioga prenatal i vaig tenir la meva primera filla.
Vaig començar a ensenyar en diferents llocs, fins que ens traslladem a Mallorca en 2018.
Ja a Palma vaig tenir al meu segon fill i vaig continuar formant-me, aquesta vegada en Mat Pilates, Ioga hipopressius, meditació i anatomia.
El meu interès per aquests temes no fa més que créixer, la qual cosa fa que la meva formació no cessi. Els efectes que sento en realitzar aquestes pràctiques fan que vulgui compartir-los amb els qui s'asseguin atrets per la cerca del benestar, per a observar i créixer, sempre amb un toc d'humor, alguna cosa que considero essencial per a continuar endavant...

Els seus tallers

Ioga

Ioga

taller sòl pelvià

Sòl pelvià