Informació i Notícies als Casals de Barri.

PROGRAMACIÓ

  • Obrim a partir de dia:

11 de setembre.

  • Actualment estem treballant amb la nova programació de l'oferta d'activitats municipals del Curs 2023-24.

 

Durant el mes d'agost i fins el 11 de setembre estem tancats, no hi haurà oferta d'activitats municipals programades. No obstant això, això no significa que estarem de braços plegats, tot el contrari! Durant aquest període, el nostre equip estarà treballant afanadament per dissenyar una emocionant nova programació pel següent trimestre.

El nostre objectiu és oferir una varietat d'activitats interessants, enriquidores i divertides per a tota la comunitat. Valorem les vostres suggeriments i comentaris, els quals hem tingut en compte per elaborar una programació diversa i adaptada a les vostres preferències.

Així doncs, mentre gaudiu del vostre temps lliure al mes d'agost, volem que sabeu que ens trobareu ocupats planificant i preparant activitats per a tots els gustos i edats. Estem entusiasmats amb el que està per venir i estem segurs que trobareu alguna cosa que us apassioni en la nostra nova programació.

Us recomanem estar atents a les nostres xarxes socials i la pàgina web de l'Ajuntament per estar informats sobre les últimes novetats i anuncis importants.

Agraïm la vostra comprensió i suport durant aquest procés de planificació. Si teniu alguna pregunta o inquietud, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través dels canals habituals.

Esperem que gaudiu d'un meravellós mes d'agost i us veiem ben aviat amb noves i emocionants activitats en el proper trimestre!

Skip to content