Carlo Lentini

Vaig néixer en 1963 en Taranto, una ciutat rica d'història, en el sud d'Itàlia.
Des de molt jove vaig començar a sentir la necessitat de moure'm, de viatjar, de visitar altres països, conèixer altres cultures i les seves llengües.
Això em va portar a treballar a Àfrica per a diferents empreses i organitzacions governamentals. La gran predisposició al contacte amb la gent i la facilitat en la comprensió dels idiomes, em va obrir les portes de la indústria turística, en la qual vaig fer feina més de vint anys.
El canvi generacional de la primera dècada del nou mil·lenni em va fer pensar a canviar d'activitat i em vaig acostar a l'ensenyament. Al voltant del 2014/2015 vaig aconseguir les titulacions necessàries per a ensenyar les llengües italiana i castellana.
Des de llavors soc professor de cursos Erasmus en instituts superiors, monitor d'idiomes en Casals de barri, professor en acadèmies d'idiomes, traductor i examinador d'exàmens.
L'experiència en l'animació turística, fa que les meves classes siguin molt amenes i divertides, i els alumnes que continuen participant en les meves classes, són exemple d'això.

Els seus tallers

Italià

Skip to content